torstai 13. maaliskuuta 2014

Demon in Kitacon 2014!

Jeps, heipä vaan pitkästä aikaa! Niin kuin otsikosta näkee olin muutama viikko sitten kitaconissa ja taidekujalla pöydän takana myymässä printtejä. Pahemmin ei voittoa tullut, mutta jotaki kuitenkin.


Siinä on uskollinen kumppanini Laura yhteisen pöydän takana!

Mutta asiasta kukka ruukkuun! Tekaisin  ihan kitaconia varten "demoni" naamion, johon sain idean demoni hahmoista joita piirtelen.




Aloitin naamion teon tilaamalla hyvin simppelin valkean naamion täältä ja folion sekä maalarinteipin avulla muotoilin jonkinlaisen pohjan turvalle jotta naamiosta tulisi mahdollisimman kevyt. (Note: käytä paljon enemmän foliota kuin kuvassa ja tee isompi pohja!)



Käytin naamion muotoiluun mahdollisemmin kevyttä ja ilmassa kuivuvaa massaa, joka muistutti koostumukseltaan savea. Tässä vaiheessa huomasin tehneeni maskista aivan liian painavan, se olisi tarvinnut paljon enemmän foliota pohjaksi. Ratkaisin kuitenkin ongelman lisäämällä kuminauhoja tukemaan naamiota hieman jokapuolelta.


Pohja maalina oli hyvä käyttää mustaa akryyliä ja maalia säästääkseeni sekoitin siihen hieman vettä. Näin myös sain paljon tasaisemman lopputuloksen




Mustan pohjan päälle tuli metallin värinen Citadel pienoismallimaali. Maali ei kuitenkaan peitä täysin pohjamaalia, levitin muutaman sipaisun maalia ja pyyhin sen taloispaperilla antaen enemmän kuluneen metallin ulkonäön Vaikka purkki oli pieni se riitti hyvin koko maskin maalaamiseen ja minä tohelo menin ostamaan purkkeja kolme >:I



Pientä viimeistelyä mustalla akryylillä, mattapintaisella suihkulakalla ja hampaat täysinkiiltävällä lakalla.



Lopputulokseen olen tyytyväinen! Kirpparilta ostettu nahkatakki ja kettinki rautakaupasta viimeistelevät asun mallikaasti :3 Kuva on saatu täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti